top of page

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?: Tekst

Oproep richtlijnen

Volg deze tips om ervoor te zorgen dat het plaatsen- en/of gebruiken van een oproep voor iedereen een goede ervaring is:

Wees respectvol

Het gaat erom dat (eigenaren van) moederloze veulens worden geholpen. Plaats alleen een oproep als dat daaraan bijdraagt.

Blijf bij het onderwerp

Er zijn twee categorieën: 'Veulen zoekt merrie' en 'Merrie beschikbaar voor veulen'. Plaats een oproep in de betreffende categorie.

Deel je contact informatie

Het gaat erom dat er snel contact kan worden gelegd tussen eigenaren. Deel daarom contact informatie waarop jij goed bereikbaar bent.

Privacy

Door gegevens in te vullen bij de oproep stel je die gegevens uitdrukkelijk beschikbaar door dit doel. De gegevens worden uitdrukkelijk niet verder gedeeld of ergens voor gebruikt. 

Zoeken en reageren

Kijk in de lijst onder 'Actuele oproepen' of er een moederloos veulen is die hulp nodig heeft of dat er een merrie beschikbaar is. Neem zelf direct contact op met de betreffende persoon.

Geholpen

Als je bent geholpen adviseren wij je om even een mailtje te sturen via 'contact', dan halen wij je gegevens weer van de website af.

We stellen het erg op prijs als je doormiddel van een recensie laat weten of je door deze site bent geholpen in het leggen van contact.

Actualiteit

Elke 5 minuten wordt de lijst met actuele oproepen bijgewerkt, het duurt dus ook max. 5 minuten voordat je oproep in de lijst staat. 

Om de oproep lijsten actueel te houden wordt 14 dagen na het plaatsen van je oproep de oproep verwijderd. 

Kosten

Het gebruik van deze website, het plaatsen van een oproep en het vinden van iemand die je kan helpen is helemaal gratis. Tegelijkertijd kost het mij wel tijd om de site te maken en te onderhouden. Daarnaast maak ik wat kosten voor het hosten van de website. Met een vrijwillige donatie kan ik de website verbeteren en bijvoorbeeld de SEO (vindbaarheid via bijv Google) optimaliseren waardoor we nog meer (eigenaren van) moederloze veulens kunnen helpen. Voor een vrijwillige bijdrage klik op de knop hier onder. 

Succes met het plaatsen van een oproep. Hopelijk worden op deze manier zoveel mogelijk (eigenaren van) moederloze veulens geholpen.

Hoe werkt het?: Lijst

Ik wil een oproep plaatsen voor mijn moederloze veulen:

 1. Lees de oproep richtlijnen goed door.

 2. Ga naar ‘oproep’.

 3. Scrol naar ‘veulen zoekt merrie’.

 4. Vul je gegevens in.

 5. Klik op ‘verzenden’.

 6. Je oproep is nu geplaatst.

Ik wil een oproep plaatsen voor mijn merrie die ik beschikbaar stel voor een moederloos veulen:

 1. Lees de oproep richtlijnen goed door.

 2. Ga naar ‘oproep’.

 3. Scrol naar ‘merrie beschikbaar voor veulen’.

 4. Vul je gegevens in.

 5. Klik op ‘verzenden’.

 6. Je oproep is nu geplaatst.

Hoe werkt het?: Lijst
bottom of page